EvenementOrganiseren.nl

A’DAM VR Game & Race Park

A’DAM VR B.V.

Vraag informatie op

A’DAM VR B.V.

 

Ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve virtual reality games zoals de vetste achtbanen, spannende free-roaming zombie shooters, escape rooms en een simrace experience. Met ruim 1500m² aan speelruimte is er genoeg te ontdekken voor iedereen, van jong tot oud. Ontspan met een drankje en een hapje en kom weer op krachten voor je volgende avontuur. Bij ons is het altijd gezellig. Naast de allerleukste en vetste spellen, hebben wij ook een gezellige bar met muziek en superleuk en vriendelijk personeel dat je graag verder helpt.

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een teambuilding activiteit of zakelijk evenement? A’DAM VR Game & Race Park biedt de perfecte combinatie van werk en plezier. Geef je presentatie in een van onze ruime zalen, geschikt voor 250+ personen. We beschikken over alle faciliteiten voor licht en geluid om een professionele presentatie te kunnen geven. Bovendien zijn er verschillende branding mogelijkheden om je evenement helemaal naar wens aan te kleden. De mogelijkheden zijn eindeloos: dansen, socializen, presentaties geven, netwerken én genieten van de leukste VR-games. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, teambuilding sessie of een feest plant, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring waar alles mogelijk is. Combineer je evenement met de gaafste virtual reality games om er een onvergetelijke dag van te maken die je team nog lang zal bijblijven.

Daarnaast bevinden wij ons in de iconische A’DAM Toren, tegenover het Centraal Station, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn. Kom langs en ontdek zelf waarom A’DAM VR de ideale plek is voor jouw volgende teambuilding activiteit of zakelijk evenement

 

Activiteiten

A’DAM VR B.V. bevindt zich in de rubrieken Bedrijfsfeest, Citygames, Kinderfeestje, Personeelsfeest, Presentatie, Productpresentatie, Netwerkevenement / receptie, Seminar, Spel en ontspanning, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen.

Locatie/omgeving


Bereikbaarheid

  • Bereikbaar per boot
  • Bereikbaar per openbaar vervoer
  • Eigen parkeergelegenheid
  • Nabij treinstation
  • Parkeerplaatsen

Catering

  • Eigen catering mogelijk
  • Hapjes catering

Ligging & omgeving

  • Gelegen aan het water

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x