EvenementOrganiseren.nl

Brabanthallen voegt nog meer variatie in ruimtes toe

Begin dit jaar kondigde Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma, de revitalisering van haar ruimtes uit 1965 aan. Een grote verbouwing verder neemt de evenementenlocatie vandaag twee compleet vernieuwde gebieden in gebruik. De Hertog en Bosch Congreszalen kregen een forse upgrade met betrekking tot stijl en faciliteiten. Ook werd er gezorgd voor de toetreding van daglicht in bijbehorende zalen en foyers. De vernieuwde ruimtes zorgen er samen met 1931 Congrescentrum en MAINSTAGE voor dat het Brabanthallen-complex met nog meer flexibiliteit op de wensen van organisatoren kan inspelen.

Compleet vernieuwde ruimtes voor bedrijfsevents en congressen

Wie De Hertog of Bosch Congreszalen binnenloopt, herkent de oorspronkelijke ruimtes uit 1965 niet meer terug. De gebieden binnen het Brabanthallen-complex zijn teruggebracht naar hun originele staat, wat zorgt voor meer hoogte én daglicht in de ruimtes. Daarnaast zijn de gerenoveerde gebieden qua uitstraling en sfeer in lijn gebracht met de andere onderdelen van het Brabanthallen-complex. De Hertog, gericht op bedrijfsevenementen tot 2.500 personen, is in look-and-feel geïnspireerd op entertainmenthal MAINSTAGE. De Bosch Congreszalen, voor zakelijke bijeenkomsten tot 500 personen, zijn intiemer en hebben de stijl en het concept van het monumentale 1931 Congrescentrum.

Meer variatie binnen het Brabanthallen-complex

Niet alleen zorgen De Hertog en Bosch Congreszalen op zichzelf voor meer ruimte voor bedrijfsevenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Ook zijn de ruimtes flexibel te combineren met de evenementenhallen binnen het Brabanthallen-complex. Daarmee biedt de verbouwing eveneens nieuwe kansen voor (bestaande) evenementen die willen uitbreiden of meer variatie aan hun programma willen toevoegen. Vandaag worden de vernieuwde ruimtes – gecombineerd met de hallen - voor het eerst gebruikt. Ook voor de periode daarna staan de eerste boekingen al in de agenda.

The floor is yours

Met 55.000 vierkante meter aan evenementenoppervlakte is Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een van de grootste evenementenlocaties van Nederland. Daarbij kan het complex tot 40.000 gasten ontvangen. Toch gaat de omvang niet ten koste van de gastvrijheid en flexibiliteit. Naomi Bugter, commercieel manager Libéma, zegt hierover het volgende: 'Voor iedere organisator en bezoeker geldt ‘the floor is yours’. We denken vanaf het eerste moment mee en zorgen dat de locatie zich aanpast aan de wensen van jou als organisator; ons huis, is jouw huis.'

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x