EvenementOrganiseren.nl

Drive to impress: 360°-beleving in de vernieuwde Midden Nederland Hallen

Door Midden Nederland Hallen
Organiseer je een evenement voor een automerk, truckfabrikant of dealerbedrijf? De vernieuwde Midden Nederland Hallen is dé plek voor indrukwekkende automotive events, met unieke features zoals rijdende tribunes, mobiele LED-walls en een adembenemende entree. Centraal in Nederland, direct aan de snelweg en perfect bereikbaar!

De Midden Nederland Hallen in Barneveld, ideaal gelegen aan de A1 en A30, is uitgebreid met een gloednieuwe Theaterhal. De hal is 85 meter lang, 75 meter breed en 21 meter hoog en beschikt over twee reusachtige transportdeuren waar zelfs een trein door past. Trucks en auto’s zijn dus helemaal geen probleem.

5 tribunesettings, met 1 druk op de knop switchen

Maar de echte eyecatchers van deze locatie zijn de verrijdbare tribunes. Waar je in een ‘gewoon’ theater vast zit aan één, traditionele theateropstelling, ben je hier flexibel! Als organisator kies je uit één van de vijf kant-en-klare set-ups voor jouw event. En wil je in de pauze van je evenement switchen naar een Arena, met in het midden jouw auto’s, bedrijfswagens of trucks? Het kan met één druk op de knop!

Model-lancering met drive lane tussen de tribunes

Een ander voorbeeld van de unieke beleving die je dankzij de verrijdbare tribunes kunt creëren tijdens jouw automotive event? Stel dat je bijvoorbeeld een nieuw model of een nieuwe lijn met voertuigen wilt presenteren. Dan kies je voor een setting waarbij de tribunes tegenover elkaar staan. Tussen de tribunes projecteer je een drive lane op de vloer. Na een spectaculaire introductie openen de XXL-transportdeuren. Het geluid zwelt aan, de spots zwiepen door de zaal. En vanuit de rook komen jouw voertuigen tevoorschijn. Wat een entree!

Visuals en videobeelden op de mobiele LED-walls

Het decor? Dat creëer je met de 8 mobiele LED-walls van 7 x 5 meter. Van ondersteunende visuals tot content vanuit de auto of truck; je hebt unieke mogelijkheden om een gevoel van snelheid, beweging en dynamiek over te brengen.

Indrukwekkende entree via de Theaterkas

Op de rijdende tribune ontvang je moeiteloos tot 1.650 gasten. Je beschikt over een eigen entree en foyer, waarmee je direct een goede eerste indruk maakt. Een verbluffend hoge, lichte en transparante ruimte, met een sfeervol groen interieur. Ook beschik je over een eigen, overdekt buitenterras naast de kas.

Centrale ligging, direct aan de snelweg

Heb je meer ruimte nodig? Dan combineer je de theaterhal met een andere wereld, bijvoorbeeld de Evenmentenkas of de Evenementenhal. De Evenementenkas (perfect inzetbaar als beursvloer of voor informele momenten zoals een receptie) en de Evenementenhal (ideaal voor (auto)presentaties en break-outs) tot je beschikking. Met een vloeroppervlakte van 25.000 m2 is het één van de grootste complexen voor automotive events. Door de ligging centraal in Nederland, direct aan de A30, is jouw automotive event bovendien optimaal bereikbaar.

Full electric evenementenlocatie

Net als in de automotive wereld is duurzaamheid ook een hot item in eventland. Midden Nederland Hallen behoort daarin tot de koplopers. Het complex is full electric, met 5000 zonnepanelen op het dak en wko-installaties die voor warmte of juist verkoeling zorgen. Verder is alle techniek, meubilair, aankleding en catering al aanwezig. Dat scheelt veel transport en dus CO2-uitstoot.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x