EvenementOrganiseren.nl

Eventmanagement software: digitaliseren en maatwerk zijn geen tegenpolen

Door Smart Event manager
Je zult maar weinig eventmanagers of medewerkers van een locatie vinden die niet openstaan voor tijdwinst. Stel je voor: in één slag meer efficiëntie en meer overzicht in je werk. En wat te denken van een veel lagere foutgevoeligheid? Maar, dan moet je als eventmanager wel openstaan voor het digitaliseren én standaardiseren van je werkzaamheden. Smart Event Manager heeft een gebruiksvriendelijke oplossing, waar je direct tijd mee bespaart en efficiëntie mee wint. 

En nu horen wij je denken: “Maar eventmanagement-software botst door het standaardiseren toch met het maatwerk dat wij leveren?” Niets is minder waar. De tools binnen Smart Event Manager (SEM) zorgen er namelijk voor dat je nog veel beter tot maatwerk kunt komen.

Smart Event Manager kruipt met hun digitale oplossingen volledig in de huid van de eventmanager op een evenementenlocatie. “Met een team van softwareontwikkelaars en supportmedewerkers, met stuk voor stuk expertise in het eventvak, snappen wij jouw uitdagingen. SEM is daarbij super gebruiksvriendelijk. Onze software sluit aan op jouw dagelijkse werk. Wij weten wat er op je bordje ligt als eventmanager. SEM biedt voor die werkzaamheden een softwarepakket, maar wij snappen dat events maatwerk zijn. Onze software oplossingen zijn dan ook zeer eenvoudig om te zetten in op maat oplossingen. "De standaard reserveringen zijn zeer eenvoudig in te laden en meteen klaar om te gebruiken. Maar omdat wij als geen ander weten dat ieder event maatwerk is, kan je uiteraard iedere reservering snel en makkelijk op maat aanpassen."
 

Garantie op tijdwinst, efficiëntie en foutreductie
Tel uit je winst. SEM biedt een reserveringssysteem voor jouw locatie, waar je met één druk op de knop een reservering of aanvraag inboekt. “Die reservering zet SEM direct om in een offerte binnen jouw look and feel. Vervolgens maak je met één druk op de knop een volledig draaiboek. En na het event staat automatisch de factuur voor jouw opdrachtgever klaar. Tijdwinst, efficiëntie en de foutkans is nihil.”   

“Doordat de standaardreservering eenvoudig aan te vullen is met extra ‘event-onderdelen’, of variaties die bij een specifieke reservering horen, kom je heel snel tot volledig maatwerk. En natuurlijk weten wij dat je maatwerk en maatwerk hebt. Heb je nou een uitzonderlijke reservering, waar totaal afwijkende onderdelen in zitten? Tja, dan moet je van scratch je reservering opbouwen. Maar zelfs dan heb je nog altijd grote voordelen. Binnen SEM voeg je eenvoudig onderdelen toe. Sem garandeert zelfs bij het meest afwijkende eventconcept nog altijd tijdwinst, efficiëntie en lage  foutgevoeligheid.”

En dat ze bij Smart Event Manager verder kijken dan de softwareneus lang is en het eventvak leidend is, blijkt wel uit de offertes. “Wij begrijpen als geen ander dat een locatie die met ons systeem werkt, blij is met de automatisch gegenereerde offerte. Die is letterlijk direct beschikbaar. Veel locaties laten de offerte dan nog even liggen, want om nou direct na het klantgesprek de offerte op te sturen…”, lacht het team van Smart Event Manager. “Tegenwoordig worden er hoge eisen aan de offerte gesteld. Zo wil je natuurlijk een eigen look and feel. Ook dat zit in ons pakket. Met onze templates kun je complete sfeerimpressies, eigen huisstijl en dus jouw look en feel doorvoeren. Ook hier geldt: het digitaliseren en standaardiseren van je eventwerk dankzij SEM, zijn de basis voor jouw efficiënte maatwerk.”   

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reserveringen met Smart Event Manager:
 

  • Efficiënt en veelzijdig

Het reserveren van evenementen kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Het is belangrijk om alles goed te plannen en bij te houden, zodat alles soepel verloopt op de dag van het evenement. Smart Event Manager biedt een complete en veelzijdige reserveringsfunctionaliteit waarmee je tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

  • Standaard reserveringen

Gebruik standaard reserveringen om in één klik een volledige reservering te genereren. Zo hoef je niet elke reservering opnieuw op te bouwen. Combineer standaard reserveringen met maatwerk, precies zoals jij dat wilt!

  • Maatwerk

Natuurlijk wil je jouw klanten de mogelijkheid bieden evenementen op maat samen te stellen. Onze reserveringssoftware ondersteunt dit volledig. Je kunt arrangementen op maat samenstellen, arrangementen en losse verkopen combineren of zelfs verkopen invoeren die specifiek voor één reservering gelden.

>> Vraag een demo aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x