EvenementOrganiseren.nl

EXPO Greater Amsterdam behaalt YOIN certificering

Door EXPO Greater Amsterdam
Sinds deze zomer mag EXPO Greater Amsterdam zich trots houder van het YOIN excellent meeting places keurmerk noemen. Op basis van een uitgebreide inspectie beoordeelde YOIN dat de congres- en evenementenlocatie voldoet aan de strenge eisen op het gebied van service, duurzaamheid, innovatie en professionaliteit. Met de officiële uitreiking van het YOIN excellent meeting place schild werd de certificering op dinsdag 10 september compleet gemaakt.

Hoge kwaliteit zakelijke evenementen
Dineke Philipse, coördinator YOIN reisde af naar Vijfhuizen om het schildje te overhandigen. Yaël Goudsmit, accountmanager EXPO Greater Amsterdam, nam het met trots in ontvangst:

“Met onze ligging midden in de Randstad en in het groen weten we organisatoren vaak te verrassen. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om hen zekerheid te bieden. Als congres- en evenementenlocatie staan we voor kwaliteit en gastvrijheid. We zijn er trots op dat dit beloond wordt met het YOIN-keurmerk, dat onderstreept dat je bij EXPO Greater Amsterdam terecht kunt voor hoge kwaliteit zakelijke evenementen.”

Verrassend flexibel en een toegewijd team
Om in aanmerking te komen voor een YOIN excellent meeting places keurmerk onderging EXPO Greater Amsterdam een uitgebreide inspectie. Tijdens deze inspectie wist de congres- en evenementenlocatie de auditeur te verrassen met haar toegewijde team en flexibele locatie.

Auditeur Bianca Cuperus: “De locatie beschikt over een dedicated team waarbij service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De ruimtes zijn heel flexibel in te delen waardoor er veel verschillende mogelijkheden zijn. De uitstraling van het gebouw geeft een unieke kans voor opdrachtgevers om iets onderscheidend neer te zetten, met de hulp van het team van EXPO Greater Amsterdam.”

Organiseren bij EXPO Greater Amsterdam?
Benieuwd hoe EXPO Greater Amsterdam waarde toe kan voegen aan jouw (zakelijke) evenement? Ga naar de website en plan een kennismaking in.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x