EvenementOrganiseren.nl

Nieuwe keuken Libéma Catering tilt culinaire ervaring events naar hoger niveau

Door MAINSTAGE
Deze week werd de start van een nieuw tijdperk voor Libéma Catering gevierd. Met een gloednieuwe, centrale productiekeuken gevestigd in de Brabanthallen heeft het team vanaf nu alle ingrediënten in huis om nóg meer variatie en kwaliteit te leveren aan opdrachtgevers.

Jeroen Dona, divisiedirecteur Libéma Beurzen & Evenementen: “Met de opening van de nieuwe centrale productiekeuken van Libéma Catering, het in-huis catering label van onze evenementen accommodaties, tillen we de culinaire ervaring van elk evenement naar een hoger niveau. Het stelt ons in staat om nog efficiënter en flexibeler in te spelen op de wensen van de organisator, terwijl we onze gasten verrassen met de hoogste kwaliteit en versheid van elk gerecht, ongeacht de omvang van het evenement.”

Flexibel in dienstverlening én in de keuken

Dat flexibel en snel schakelen binnen Libéma Catering voorop staat, komt ook in de nieuwe keuken terug. Van mobiele werkbanken tot verrijdbare ovens, alles is eenvoudig te verplaatsen. Zo kan de inrichting helemaal afgestemd worden op de verschillende soorten events die plaatsvinden.

Mogelijkheden voor jouw evenement

De culinaire ervaring van jouw evenement bij de MAINSTAGE Brabanthallen naar een (nog) hoger niveau tillen? Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.

MAINSTAGE Brabanthallen is onderdeel van Libéma.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x