EvenementOrganiseren.nl

Stap in de schoenen van de technicus

Door René Pouwelse Advies Regie Productie
Beste eventmanager, wil je nóg beter voorbereid het nieuwe seizoen ingaan? Zou je eens al je vragen over eventtechniek willen stellen waar je tijdens events nu eenmaal geen tijd voor hebt? Wil je zelf eens 'achter de knoppen'? Dan is de Workshop Eventtechniek op 28 augustus absoluut iets voor jou!

Al ruim 15 jaar ben ik docent eventtechniek bij MIEM/Eventacademy.Tijdens die college's stond ik altijd voor eventmanagers die zichzelf wilden ontwikkelen. En ik gaf dan een vrij theoretische les in basisbegrippen, tips en trics, valkuilen. En ik gaf handvatten om de volgende dag mee te kunnen werken. 

Wat ik zelf miste, en de studenten volgens mij ook, was een inspirerende omgeving en praktijkvoorbeelden. Die voorbeelden gaf ik wel maar het bleef toch abstract. Dus ik wilde graag de zaak tastbaar maken.?

En zo is het idee ontstaan om eens aan eventmanagers en andere geïnteresseerden de gelegenheid te bieden om alles rustig van dichtbij te bekijken. Om zelf dingen te doen en te ervaren. En zo wederzijds begrip te kweken voor de rol en taak van de Eventmanager en die van de Technicus.

Met als doel, elk event beter te maken. 

En daarom organiseer ik op 28 augustus aanstaande een Workshop Eventtechniek. Daar kun je in een veilige omgeving al je vragen stellen aan de experts. Maar ook zelf aan de slag. Geluid 'schuiven' en merken wanneer een 'rondzinger' eraan komt. 

Licht programmeren en zelf een 'standje' maken dat de gehele sfeer op het podium of in de zaal verandert.

Misschien eens achter een camera staan, of zelf de juiste camerabeelden kiezen.

In een dagdeel neem ik je mee in de werkzaamheden van de eventtechnicus. Ervaar je waar de prioriteiten liggen, welke informatie belangrijk is en waar technici mee te maken krijgen. Een ochtend of middag even de rollen omdraaien. En verder vragen stellen, antwoorden krijgen, netwerken en vooral ook veel doen en lachen.

Ga naar www.workshopeventtechniek.nl en meld je aan!

René Pouwelse, Eventregisseur.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x