EvenementOrganiseren.nl

Gift Campaign Relatiegeschenken

Gift Campaign S.L

Vraag informatie op

Gift Campaign S.L

Gift Campaign heeft als doel om relaties te versterken. Zowel de relatie tussen jou en de klant als tussen jou en je werknemers. Hoe we dit doen? Door jou te helpen eenvoudig en snel het beste relatiegeschenk of promotieartikel te vinden. Relatiegeschenken zijn een zeer effectieve manier om waardering te tonen aan zowel je (potentiële) klant als je werknemers. Verschillende onderzoeken tonen dit ook aan. Daarnaast worden klanten en werknemers door het relatiegeschenk ook keer op keer herinnerd aan jouw merk. En zeg nu zelf: we ontvangen ten slotte allemaal graag cadeautjes!

Wij hebben een uitgebreide en inspirerende collectie aan promotionele artikelen, die zorgvuldig is uitgekozen door ons (internationale) team van productspecialisten. We werken daarbij hand in hand samen met fabrikanten die onze passie voor relatiegeschenken delen. Ons assortiment wordt continu vernieuwd. Zo vind je bij ons traditionele geschenken die nooit uit de mode raken, tot aan de meest vernieuwende promotieartikelen. Allemaal van een goede kwaliteit, tegen een hele scherpe prijs.

Onze deskundige klantenservice helpt jou persoonlijk om het beste relatiegeschenken te vinden. Zo sturen we je onder andere een gratis digitaal voorbeeld met logo. Zo weet jij hoe het eindresultaat er uit komt te zien voor je de bestelling plaatst. De offerte die je we sturen, kun je eenvoudig delen met collega´s. Zijn jullie het eens met de offerte? Dan kun je deze met een klik bevestigen. Afhankelijk van het bestelde product ontvang je de bestelling al binnen twee weken. Daarnaast zijn al onze verzendingen altijd gratis. Wat wil je nog meer?

Activiteiten

Gift Campaign S.L bevindt zich in de rubrieken Marketing & Promotie, Personeel evenementen.

Locatie/omgeving


Berichten van Gift Campaign S.L

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x